WE WALK THE TALK

Wie begeleiden jou?

Je bent in goede handen bij twee ervaren coaches/trainers: Eline Boogaerdt en Mieke Kissing. We zijn allebei overtuigd van de kracht van co-creatie en delen een passie voor zelfleiderschap. We zien dat er een grote behoefte is aan leiderschapsontwikkeling, zowel op groepsniveau als individueel. We hebben zelf de kracht mogen ervaren van onze eigen leiderschapsontwikkeling en willen deze ervaring graag doorgeven aan anderen: “We walk the talk”.

Eline Boogaerdt

De grootste valkuil in mijn eigen persoonlijk leiderschap was dat ik in mijn comfortzone bleef hangen en niet ging staan voor mijn professionaliteit. Door buiten mijn comfortzone alle ongemak, onzekerheid te onderzoeken èn te aanvaarden, kreeg ik lef en kracht om vanuit mijn innerlijke drijfveren keuzes te maken, zowel privé als zakelijk, elke dag opnieuw. Nu liggen mijn puzzelstukjes echt op hun plek en ben ik vanuit een stabiele en positieve flow kapitein op mijn eigen schip. Vanuit deze ervaring en inzichten begeleid ik anderen.

Mieke Kissing

“De weg is de herberg” is een metafoor die mij inspireert en mijn leiderschapsreis mooi samenvat. De herberg is het doel dat de reiziger wil bereiken. Al reizend over de weg naar de herberg, kan hij ontdekken dat deze altijd een stip op de horizon zal blijven. Het echte doel is de reis zelf, met alles wat er onderweg te leren is. In die zin is de weg dus al de herberg. Ik voel mij inmiddels thuis in mijn herberg en zet nog elke dag stapjes op mijn eindeloze leiderschapsreis. Ik geef graag door wat ik al reizend heb verzameld aan kennis en inzichten, waarvan ik de waarde heb leren kennen in mijn eigen leven. Anderen helpen stapjes te zetten op hun eigen reis, is mijn passie.