Hoe gaan we aan de slag?

Na een introductiedag op de wal maken we de reis naar Terschelling waar je drie dagen op een inspirerende en geheel verzorgde cursuslocatie verblijft. We kiezen bewust voor Terschelling omdat je door de overtocht per boot letterlijk en figuurlijk afstand neemt van je dagelijkse leven en patronen. Dat creëert ruimte om diepgaand je belemmerende patronen te onderzoeken en te experimenteren met nieuw gedrag. De kracht en de rust van het eiland ondersteunen jou tijdens je transformatie.

Samen met andere deelnemers en onder begeleiding van twee ervaren coaches, leg je de basis voor jouw leiderschap. Afhankelijk van jouw ontwikkelvraag ga je aan de slag met jouw persoonlijke leerdoel. Naast een verdiepend zelfinzicht leer je in dit traject concrete vaardigheden en tools die je kunt gebruiken in jouw leven en werk. Hierdoor kun je makkelijker omgaan met de uitdagingen die jij op je pad tegenkomt. Je bent meer in balans en ervaart meer wilskracht.

Na de driedaagse pas je wat je geleerd hebt toe in de context van jouw werk. Door intervisie met je medecursisten verbreed je jouw inzicht over hoe je kunt omgaan met uitdagingen in de dagelijkse praktijk. Tijdens de drie terugkomdagen werk je samen met jouw inmiddels vertrouwde reisgezelschap en onder begeleiding van de coaches aan een verdere verdieping van je zelfinzicht en verankering van je vaardigheden.

WIE BEGELEIDEN JOU?

Kalender 2022

Minimaal aantal deelnemers: 6
Maximaal aantal deelnemers 11

Vol = vol!

MELD JE NU AAN!

Leiderschapstraject

Terschelling

Leiderschapstraject

Terschelling

Persoonlijk leiderschap traject 1

Introductiedag
4 oktober

3-daagse Terschelling
11 oktober (avond) t/m 14 oktober (terugreis na de lunch)

3 terugkomdagen
worden tijdens het verblijf op Terschelling in overleg met de deelnemers gepland

3.500,- euro ex BTW

Persoonlijk leiderschap traject 2

Introductiedag
15 november

3-daagse Terschelling
21 november (avond) t/m 24 november (terugreis na de lunch)

3 terugkomdagen
worden tijdens het verblijf op Terschelling in overleg met de deelnemers gepland

3.500,- euro ex BTW